tisdag 21 februari 2017

Avsnitt 9 - Få tid att odla

Hur hinner ni med allt? Veckans avsnitt handlar bland annat om hur vi får tid till vårt massiva odlande.Att odla allt i grönsaksväg till en hel familj varje år tar såklart en massa tid. Sara har gjort det i flera år nu. Johannes är aktiv i fem olika odlingar och ägnar en hel del tid till att sköta om dem. Hur har vi tid med allt odlande, kan man fråga sig. Tricket verkar vara för oss båda att planera noga och vara effektiva när det gäller. Med barn i familjen vet man aldrig säkert när man får en stund över, så när man väl får lite trädgårdstid gäller det att smida medan järnet är varmt.

På våra respektive bloggar delar vi kontinuerligt med oss av effektiva tips. Gör som Sara och så överallt och få stor skörd eller följ Johannes råd om att tex odla flera hundra lökar i en och samma pallkrage.

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

____________________

Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 

Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. 


Hälsningar

Sara & Johannes

Våra sponsorer i detta avsnitt:


     

Fram t.o.m.  26/2 2017  får du 10 % rabatt på sättpotatis hos klostra.se 
Ange ODLARE i rabattrutan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar