tisdag 28 februari 2017

Avsnitt 10 - Att anlägga en trädgårdNu sitter vi här i en podd om odling och delar med oss av våra erfarenheter och tankar. En gång i tiden var vi helt gröna på det här. Vad var viktigt för oss då? Hur gjorde vi när vi började?När Johannes var omkring 20 år bestämde han sig för att ta hand om den övergivna trädgården som hans mamma anlade när han var liten. De första staplande stegen var alltså att ta tillvara de levande perennerna och utrota allt ogräs. För Sara handlade det om att anlägga en stor trädgårdsodling från scratch, genom att gräva bort grässvål och skapa bäddar med anläggningsjord. Det finns oändlig många sätt att gå tillväga om man vill skapa sig en önsketrädgård. I veckans avsnitt berättar vi om våra sätt.

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

____________________

Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. Hälsningar


Sara & Johannes

Våra sponsorer i detta avsnitt:


http://tunnelvaxthus.se/

https://www.impecta.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar