tisdag 7 februari 2017

Avsnitt 7 - ExtraljusAtt odla med eller utan extraljus är något vi får mycket frågor om. I veckans avsnitt tar vi och djupdyker ner bland växtbelysningsarmaturer och lysrör.Vi använder oss av växtbelysning båda två. Dels för att kunna komma igång snabbt på säsongen med grödor som kräver en tidig start och således mycket ljus. En annan anledning är att plantor blir kompakta och fina när de får extra ljustillskott. Frågor om vilka slags lysrör man ska använda, hur långt i från plantorna belysningen ska vara och vilka plantor som behöver extra ljustillskott är frågor som vi besvarar i detta avsnitt.

Läs gärna mer om växtbelysning på våra respektive bloggar. Johannes berättar om bakgrunden till varför han använder växtbelysning och Sara beskriver hur hon använder tillskottsljus.

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 

Pressmaterial

För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. 


Hälsningar


Sara & JohannesVåra sponsorer i detta avsnitt:

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar