tisdag 31 januari 2017

Avsnitt 6 - VarmbänkVeckans avsnitt handlar om att odla i varmbänk. Sara odlar i varmbänk varje år och Johannes passar på att fråga Sara en massa frågor om hur det går till.I alla trädgårdsgrupper på facebook pratas det nu om varmbänkar. För vissa är årets varmbänk en i raden av många års odlande på detta sätt, medan andra tänker göra sitt första försök i år. Sara är inne på sitt sjätte år och har anlagt bänkar både i odlingstunnel och utomhus genom åren. Hon har även testat att påbörja varmbänkar vid olika tidpunkter. Under vårt samtal kommer du att få en mängd tips kring hur man bygger av en varmbänk och vad som går bra att odla däri.

Vill du ha ännu mer information om varmbänksbygge så har Sara ett flertal inlägg på sin blogg och även youtube-klipp där hon detaljerat beskriver förfarandet.


____________________Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring
I den nya podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial

För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. Hälsningar


Sara & JohannesVåra sponsorer i detta avsnitt:

1 kommentar:

  1. Vad härligt att höra på er, ni är som en rykande varmbänk!

    SvaraRadera