tisdag 3 januari 2017

Avsnitt 2 - Odlariver i januari

Säsongens andra poddavsnitt handlar om vår odlariver. Vi är redan i full gång med våra odlingar, kanske du också?För oss finns det egentligen ingen början och inget slut på odlingssäsongen, olika sådder och skördar bara avlöser varandra. Många odlare längtar efter våren då odlingen för detta år kommer igång. Men hos oss har vi redan odlingstråg fulla av små krukor och lådor med miniplantor som tittar upp. Johannes har tex redan hunnit plantera om  en gång och Sara är på gång att förså till sitt tunnelväxthus.

I veckans avsnitt pratar vi om vad vi odlar just nu och vad vi planerar att så härnäst. På respektive blogg finner du Sara såkalender och Johannes planering av sådder.

I veckans följarfråga tar vi upp problemet med gängliga växter. Du kommer få höra våra bästa knep för att få kompakta plantor och höra våra tankar om växtbelysning.

_____________________


Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring
I den nya podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 

Pressmaterial

För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. 


Hälsningar


Sara & JohannesVåra sponsorer i detta avsnitt:

 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar