tisdag 10 januari 2017

Avsnitt 3 - Skörda mitt i vinternVi är fantastiskt glada för det gensvar vi fått kring vår podcast. Tack vare er lyssnare finns vi med på poddlistan över Sveriges populäraste poddar! Fast att det är januari och tjocka snötäcken ligger över våra friland och pallkragar finns faktiskt mat att skörda i våra odlingar. En del grödor är sådant som fått stå kvar extra länge i odlingarna för att kunna skördas vid senare tidpunkt, medan annat är sått under hösten för att ge färska blad nu i januari.

I vårt samtal om bladgrönt i januari tipsar Sara Bäckmo om vintersallat som hon sår på sensommaren och hösten och som ger skörd nu.

I varje avsnitt tar vi upp en följarfråga. Det betyder att vi tar en av de frågor vi fått på våra facebook-sidor, i våra instagramflöden eller på annat håll. Veckans följarfråga handlar om vintersådder och vattning. Vill du veta mer om vintersådd, kan du läsa om Johannes förfaringssätt på hans blogg.


____________________Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring
I den nya podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 

Pressmaterial

För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. 

Hälsningar

Sara & JohannesVåra sponsorer i detta avsnitt:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar