tisdag 27 december 2016

Avsnitt 1 - Chiliodling och morotssådd
Äntligen är vi igång! Så fantastiskt roligt och spännande. Välkomna att lyssna till vårt första avsnitt där vi samtalar om chiliodling och morotssådd.Visste du att det finns flera olika släkten av chili och att de brukar sås vid lite olika tidpunkter? Hemma hos Johannes är sådder redan igång och små miniplantor spirar under växtbelysningen i hans kök. Johannes odlar chili i stor skala på takterassen mitt i centrala Västerås. Av sin skörd brukar han tillaga en sås genom fermentering. I dagens chiliavsnitt diskuteras chiliodling och Sara får smaka på en av de mest populära såserna.

I varje avsnitt framöver kommer vi att besvara någon odlarfråga som vi hittar i våra sociala medier. Har du en odlarfråga är du välkommen att ställa den i kommentarsfältet nedan. Kanske kommer den med i något avsnitt. Frågan denna gång handlar om det allra pillrigaste när det gäller grönsaksodling, dvs morotssådd. Sara som odlar mycket morötter berättar om sina knep kring morotssådd.

Varmt välkomna att lyssna till vårt allra första fullängds avsnitt!

_________________

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där man kan följa oss.

Sponsring
I den nya podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 

Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. 


Hälsningar


Sara & JohannesDetta avsnitt sponsras av:

  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar