tisdag 3 juli 2018

Avsnitt 70 - Resor och övervintrad sallatTvå odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  I veckans avsnitt pratar vi om övervintrad sallat, tidig aubergine och olika typer av kål. Vi pratar också om att resa med barn.   


Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes


Huvudsponsor

1 kommentar:

  1. Tack, både Sara och Johannes för alla goda råd och tips ni ger!
    En fråga:
    Jag funderar på lämplig gröda att sätta när vitlöken så småningom lämnar ledig plats i landet. Är det big NO NO att sätta ut purjolöken där? Just nu står den 'mellanlandad' i en låda, efter tips från Sara tidigare.

    SvaraRadera