måndag 14 maj 2018

Avsnitt 63 -Spenat, majs och potatis
”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  Veckans avsnitt handlar om nuläget i våra odlingar. Vi pratar bland annat om växthusstädning, spenat, majs och potatisodling.Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes


Huvudsponsor1 kommentar:

  1. Hej! Nitriter som finns i visa grönsaker är inte farliga överlag. Nitriter som är en behandling på mat (bacon t.ex.) dom är farligt. Titta på internet. Här finns en artikel angående detta. https://universityhealthnews.com/daily/nutrition/the-truth-about-nitrates-in-food-are-nitrates-bad-for-you-or-actually-healthy/
    Lycka till /Barbara

    SvaraRadera