måndag 7 maj 2018

Avsnitt 62 - Vi dyker djupt ner i jorden


”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  Veckans avsnitt handlar om jord och gödsel. Vi pratar om olika sätt att få till en bra jord.
Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes


Huvudsponsor
6 kommentarer:

 1. Jag har under en längre tid följt Er på blogg, pod etc och tycker att Ni båda har varit stora inspiratörer för mig och min odling. Men Sara, varför känns det hela tiden som du tycker att ditt odlingssätt är lite bättre än Johannes. Ett frågasättande och påpekande på hans sätt att odla som låter mer nedlåtende än nyfiket. Ni har olika förutsättningar på odlingplats och jag tycker att det låter som ni båda gör det bästa av de förutsättningar ni har. Detsamma gäller åtekommande påpekande från Sara gällande jobb och familj. Att hon har det betydligt tuffare med barn, jobb och odling. Johannes har ju också jobb och familj och odlar på flera ställen. Det känns som du börjar bli lite för "stor" Sara, att din ödmjuket minskar och att du klappar dig själv lite för mycket på bröstet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj det tycker inte jag! Här skryter ju Johannes hur mycket han kan plocka ut ur sina odlingar(med all rätt, jag gillar dem båda) och Sara berättar om sinna odlingar som en motpol som jobbar på ett helt annat sätt, det är ju väldigt givande. Sen påpekar de ju hela tiden att båda sätten är bra och det handlar mer om hur man vill jobba. Desutom jobbar Sara själv med trädgård och blogging medan Johannes har Terese som delar trädgården och bloggen.

   Radera
 2. Det har jag också tänkt länge.
  Även hans uttal av vissa ord som hon tycker är fel.

  SvaraRadera
 3. Håller med ovanstående. Det blir lite pinsamt faktiskt. Tråkigt när båda är stora idoler men det känns som att man saknar lite ödmjukhet från Saras sida. Det är inte roligt att lyssna på någon som "är stor på sig" och skryter..

  SvaraRadera
 4. Sara och Johannes10 maj 2018 19:19

  Tack för era synpunkter.

  SvaraRadera
 5. På mina skogspromenader ser jag ofta rådjurs pluttar och har ibland funderat på att ta med mig handskar och en papperspåse och plocka med mig dem hem. Vad tror ni om effekten av det?

  SvaraRadera