tisdag 13 juni 2017

Avsnitt 26 - Salladskålen”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Lyssna på ett samtal om hur vi odlar salladskål på olika sätt. Avsnittet handlar också om självhushåll och människans påverkan på den här planeten.

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. Hälsningar


Sara & Johannes

Våra sponsorer i detta avsnitt:
www.bokashi.se
2 kommentarer:

  1. Hej och tack för ännu ett härligt avsnitt!

    SvaraRadera
  2. Bra att ni tog upp hur verkligheten ser ut i kycklingindustrin! Många som inte vet.. Mycket bra pod också i övrigt som verkligen gett mig nya idéer och inspiration till min egen trädgård och främst grönsaksodlingen. Kommer bli mycket mer än vanligt vad det gäller kålodling i frilandet framöver tex. :)

    SvaraRadera