tisdag 4 april 2017

Avsnitt 15 - TomatI veckans podcastavsnitt blir det tomatsnack för hela slanten mellan Sara Bäckmo och Johannes Wätterbäck. 


Det finns verkligen hur mycket som helst att prata om när det gäller tomater. För Johannes har varje års odling bestått av ett gäng tomatplantor och genom åren har en hel del experimenterande ägt rum i hans odlingar. Det har handlat om fönsterodling, förökning av plantor, halshuggning och mycket mer. Sara, som i ett tidigare avsnitt berättade om tomatkatastrofen med potatisbladmögel, delar med sig av årets plan för att undvika den hemska sjukdomen.

Vi ger er också sortrekommendationer och tips på vad vi brukar göra med våra tomatskördar.

På våra respektive Youtube-kanaler finner ni tomatfilmer. Johannes har ett klipp där han övervintrar tomater och halshugger sina plantor och Sara har ett mycket populärt klipp om tomatodling i bottenlösa hinkar.

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. Hälsningar


Sara & Johannes

Våra sponsorer i detta avsnitt: 


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar