måndag 27 mars 2017

Avsnitt 14 - Serieodling
Att odla effektiv har för oss blivit ett måste. Grödor avslöser varandra i våra odlingar och jorden står inte bar särskilt länge. I veckans avsnitt berättar vi hur vi gör när vi serieodlar. 


Vi gillar båda att tänja på gränser och prova våra egna sätt, fast de ibland kan säga emot vedertagna odlingsmetoder. Att odla flera grönsaker efter varandra går inte riktigt hand i hand med det som kallas växelbruk. Lyssna på vårt odlingssamtal så får ni veta hur vi tänker kring detta.

Vill ni veta mer om serieodling kan ni se Johannes filmklipp eller läsa Saras inlägg om vintersallat.

Nästa vecka är det den årliga mässan Nordiska Trädgårdar i Älvsjö. Möt oss på lördag 8 april klockan 12.00 (Scen Ätbart) och söndag 9 april klockan 13.30 (Scen Ätbart), där vi spelar in ett avsnitt av podden live på scen.

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. Hälsningar


Sara & Johannes

Våra sponsorer i detta avsnitt:


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar