tisdag 29 november 2016

Kortavsnitt 4 - Skördetid

En odlares mål är att få en härlig skörd. Men vad ska man göra med det man skördar och hur lagrar man rotsaker på bästa sätt? I veckans korta poddavsnitt delar vi med oss av våra erfarenheter. Nu när julen nalkas och vintern snart är här på riktigt kan vi fortfarande njuta av både nyskördad och lagrad mat som vi odlat själva. Rotsaker och bladgrönt finns det gott om i våra pallkragar och friland. Våra frysskåp är fullproppade och på lediga ytor i våra hem finns grönsaker på lagring. Så ter sig livet för en odlare.

I poddavsnittet ovan pratar vi om hur vi lagrar vår skörd och ger tips på vad som fungerar bra. När du lyssnat får du gärna dela med dig av dina lagringstips i en kommentar i fältet nedan.

På våra respektive sidor finns en hel del inlägg om lagring av grönsaker och hur vi tar till vara dem. Under Saras kategori Lagra grönsaker kan du också läsa om andra grönsaker som vi odlar men inte pratade om i detta avsnitt. Är du intresserad av vad du kan laga av din skörd är du välkommen in till  Johannes receptgalleri.


Sponsring
I den nya podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 

Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. 

Vår podcast finns även att följa på iTunes, Acast och Soundcloud. Sök på Två odlare emellan så hittar du oss där.

Hälsningar


Johannes & SaraInga kommentarer:

Skicka en kommentar