måndag 4 september 2017

Avsnitt 34 - Vinterodling

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Lyssna på ett samtal om hur vi odlar grönt vintertid. Avsnittet handlar också om några grödor som vi lyckats särskilt bra med denna sommar. 

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes

Sponsor:

1 kommentar:

  1. Jag sådde salladskål 1 juli och planterade ut den i pallkrage och hinkar i mitten av augusti med en omskolning emellan. Nu den 18 oktober står den under dubbel fiberduk både i pallkragen ute och i hink i växthuset. I natt har vi haft minus 6 grader och salladskålen klarar sig bra. Jag skördar varje dag och känner mig så rik! Zon 6.

    SvaraRadera