måndag 28 augusti 2017

Avsnitt 33 - Bakom bloggkulissen

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Lyssna på ett samtal om Johannes nya odlingsplaner. Avsnittet handlar också om våra tankar kring bloggande och hur man undviker att sälja sin själ.

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes

Sponsor:1 kommentar:

  1. Hej! Jag lyssnade på era funderingar om detta med alla annonser och rekvisitagrejor som en del företag har bland era bloggar och artiklar. Alltså, Roundup var ju helt vansinnigt, men bortsett från det så tycker jag att det som läsare är lätt att bara skrolla förbi annonserna.
    Innehållet i era artiklar och bloggar är så värdefullt, att jag absolut inte tänker låta mig hindras av någon fjollig bild med onödiga prylar som man antar att jag kanske skulle vilja köpa.
    Det är den genomkommersialiserade värld vi befinner oss i, och era bloggar gör en supertung motkraft till denna pengavärld. Ni ger oss verktyg att använda för att kunna vända denna galna kommers ryggen!
    Kram Ingrid Sturesson

    SvaraRadera