tisdag 25 december 2018

Sista versen - Fruktträd och stadsodlingDet sista avsnittet handlar om fruktträd och buskar, odling i stadsnära miljöer samt några framåtblickar.

Efter två års poddande om allt som hör odling till tar vi nu en paus. 86 stycken fullängdsavsnitt har det blivit och därtill några kortare program. Alla avsnitt kommer att finns kvar ett bra tag framöver. Så om du vill lyssna på gamla avsnitt är det bara att bläddra här på bloggen eller söka på Spotify eller på andra poddställen. Avslutningsvis vill vi tacka er lyssnare och alla sponsorer, utan er hade det inte blivit någon podcast.
”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.


Sara, Johannes & Theres


Huvudsponsor


Övrig sponsor


2 kommentarer:

  1. Stort tack till er ! Och extra stort tack Therese

    SvaraRadera
  2. Katalogen över det casinonsvenska.eu innehåller spel av de mest populära genrerna: klassiska spelmaskiner med riktiga pengar, videoslots, välbekanta brädspel och kortspel, videopoker online och många andra. På sidan med alla recensioner kan du filtrera märken efter vissa parametrar, till exempel efter spelleverantör, betalningssystem och närvaron av en gratis registreringsbonus.

    SvaraRadera