måndag 4 juni 2018

Avsnitt 66: Frågor och svar - Juni


”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  I veckans avsnitt svarar vi på en hel del följarfrågor om bland annat täckodling, krukstorlek och bittra gurkor.Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes


Huvudsponsor1 kommentar:

  1. Hej.

    Om man bör undvika att täckodla med gräsklipp med gräs som är främst från offentliga ytor som riskerar att vara behandlade med ogräshämmande medel, finns det då någon risk att om man använder algomin ogräs att även det kan hämma tillväxten på det man odlar?
    Ps, tack för en jättebra podd ☺

    SvaraRadera