tisdag 24 april 2018

Avsnitt 60 - Vintersådda tomater

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  I veckans avsnitt pratar vi om tomatodling. Vi tar upp vintersådd,  favoritsorter och vad vi gör med tomatskörden.
Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes


Huvudsponsor


Övriga sponsorer

       


2 kommentarer:

  1. Har läst att om man äter mjölksyrat så reagerar man inte på jordärtskockorna. Letade upp det jag hade läst och här får ni länken: https://www.swedishpaleo.se/testa-din-mage-med-jordartskocka/
    Hittade även 3 test på att se hur bra magen fungerar, där jordärtskocka fanns med: https://foodpharmacy.se/2016/02/hur-bra-funkar-din-tarm-tre-enkla-test-du-kan-gora-sjalv/
    Hälsningar Kerstin

    SvaraRadera