tisdag 10 april 2018

Avsnitt 58 - Frågor och svar i april
”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  I veckans avsnitt svarar vi på lyssnarfrågor om tex biokol, plast, vindskydd, fiberduk och odling i skugga


Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes


Huvudsponsor


Övrig sponsor
2 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ni pratar om att minska plast-användandet. Tex alternativ till så-krukor. Då vill jag tipsa om nåt jag sett på nätet; nämligen Soil Blockers (http://soilblockers.co.uk/).
  Det innebär att man med ett verktyg pressar ihop fuktig jord till klumpar som fungerar att så eller omplantera i, utan att använda kruka som ett 'skal' runt jorden.
  Har inte testat själv men sett videos på youtube (ex Swedish Homestead) och det verkar vara ett bra sätt om man vill undvika plast.
  /Kram Pia i Linköping

  SvaraRadera