måndag 8 januari 2018

Avsnitt 45 - Föräldraskap och blommor som doftar på natten
”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  Lyssna på ett avsnitt om våra knep för att ta hand om skörd i riktigt kyligt väder och hur det påverkar våra odlingar att vi är föräldrar. Vi samtalar också en del om blommande väldoftande blommor.Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes


HuvudsponsorÖvrig sponsor

2 kommentarer:

  1. Så härligt att lyssna till er båda! MEN varför kalla ett avsnitt som innehåller fråga/svar för FAQ eller QaA ? Jag bara undrar? Vi bor ju i Sverige och pratar Svenska så långt det går.

    SvaraRadera
  2. En fråga, jag har gjort en jordfabrik med bokashi och fått fram jättefin jord. Min tanke är att så i den Jorden, funkar det eller är den för stark så jag behöver blanda ut den? Sår aldrig med såjord utan använder blom- eller planteringsjord med gott resultat.
    Tack för en bra och intressant podd //Susanne Eriksson

    SvaraRadera