tisdag 10 oktober 2017

Nu drar vi ner på tempotUnder kommande veckor kommer vi endast publicera nya avsnitt varannan vecka. Om det är någon gång under året som vi odlare kan ta det något lugnare, så är det nu. Nu blir timmarna med solljus färre och temperaturen lägre. Intresset för odling i olika grupper och forum i sociala medier minskar vid den här tiden på året. När vi känner att det vänder, planerar vi att återuppta varjevecka-publicering igen. 

Denna vecka och varannan vecka framöver kommer vi lägga ut några fina repriser att lyssna till. Däremellan kommer nya härliga poddavsnitt att publiceras, där vi samtalar om våra olika sådder, odlingsexperiment och annat som fyller våra odlarliv.

Denna vecka vill vi rekommendera våra tre avsnitt med era följarfrågor.”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  Lyssna på ett samtal om Johannes besök hos täckodlaren Börje Remstam. Avsnittet handlar också om livet, döden och mobilanvändning.Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar