måndag 14 augusti 2017

Avsnitt 31 - FAQ 3

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. I detta avsnitt besvarar vi följarfrågor om bl a serieodling, mördarsniglar i komposten och hur vi dokumenterar vårt odlande.


Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes

1 kommentar:

  1. Satt precis och läste om tomater på Nelson gardens hemsida, där det står att högväxande tomater behöver ha en Kruka på minst 20 liter, tänker för det första att 20liters krukor är inte jätte vanligt, hur gör ni? Sen har jag funderat på, i ett tidigare avsnitt av podden så vill jag minnas att ni pratat om att skära bort botten på en hink och sen typ gräva ner den, så den är öppen mot marken. Funderar på om jag själv ska testa på det till både tomater och chili nästa år i växthuset. Vad tror ni om det?

    SvaraRadera