tisdag 9 maj 2017

Avsnitt 21 - Om rädisorna”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Lyssna på ett samtal om rädisor, gurkor, att välja ekologiskt och envisa stickmyggor.  

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 

Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. Hälsningar


Sara & Johannes

Avsnittet sponsras av:

  
rabattkod: tvåodlare20 ger 20% rabatt alla växter

3 kommentarer:

 1. Karin Almlöf10 maj 2017 10:40

  Hej kära inspiratörer!
  Vän av ordning måste jag kommentera diskussionen om stickmyggor. Alla myggor som suger blod tillhör familjen stickmyggor. Däremot finns det inom familjen många olika arter med olika beteenden. Den aggressiva myggan ni pratar om är troligtvis den som brukar kallas översvämningsmygga men mer korrekt heter Vårsvämmygga, Aedes sticticus.

  Tack för att ni är såna otroliga inspiratörer både på era bloggar och i er pod!

  /Biologen Karin

  SvaraRadera
 2. Hej! Lyssnar till när du beskriver hur du får massor av bett när du är ute i trädgården Sara. Jag har samma problem i min trädgård , men tror det är fågelloppor?! Titta på bilder
  och jämför. Kliar så man blir tokig. Aloe Vera växtens saft funkar att smörja sig med. / Katarina

  SvaraRadera
 3. Ellen Ingolf12 maj 2017 01:10

  Alltså ni två! Jag får inte nog av att lyssna på era samtal! Ni är så galet inspirerande och kunniga, men förutom det så är ni ju världens mysigaste att lyssna på. Känns som om sitta i ett växthus eller på en vind med två goda vänner o prata om odling - och livet! Det är så fint att ni väver in livet i odlingspratet! Avsnittet om era uppfinnarpappor är det bästa hittills! O så vill jag slutligen ge er en stor eloge för det fantastiska sätt på vilket ni använder sponsorer!! Har aldrig settidigare eller hört någon göra på samma sätt, att liksom hjärtligt rekommendera en särskild produkt som ni uppenbarligen tror på och inte bara för pengarna sponsringen ger! Tusen tusen tack för denna fina podd ��

  SvaraRadera