måndag 7 november 2016

Vår nya podd!


Nu är det äntligen dags att avslöja vad vårt nya projekt handlar om. Den 27 december slår vi upp dörrarna för vår nya podd och det ska bli så spännande att höra vad ni tycker.

Vi delar en passion för odling! Vi älskar grönsaker och tycker det är det roligaste som finns att odla dem. Nu vill vi dela vår grönsakspassion med fler - på nytt sätt. Därför gör vi en podcast!

I det nya samarbetet möts Skillnadens Trädgård och Farbror Grön, två trädgårds-bloggar med fullt fokus på grönsaksodling. Lantlig hemodling och urbana grönsaksdjungler på längden och tvären. Det här är en podd om hur det är att leva som grönsaksodlare. Samtal två odlare emellan där vi följer våra vedermödor i trädgården, vi delar våra bästa odlingstips, dummaste misstag och lyckligaste trädgårdsminnen.

”Två odlare emellan - Bäckmo & Wätterbäck” har premiär den 27 december 2016 på tvaodlareemellan.se. Men redan innan premiären kommer vi att publicera korta avsnitt som smakprov.

Om Sara Bäckmo
Sara driver köksträdgården och bloggen Skillnadens Trädgård, Sveriges största trädgårdsblogg. Hon odlar grönsaker året om i sin köksträdgård några mil söder om Växjö. 2016 kom boken Skillnadens Trädgård - Ett ekologiskt trädgårdsskafferi och uppföljaren Skillnadens Mat kommer i augusti 2017. Läs mer på skillnadenstradgard.se.

Om Johannes Wätterbäck
Johannes odlar på flera platser i Västerås och driver bloggen Farbror Grön. Han är en uppmärksammad och erfaren stadsodlare som bland annat odlar på flera tak. 2015 släpptes boken Alla fingrar gröna, som Johannes skrivit tillsammans med Theres Lundén. Boken har bland annat blivit utsedd till årets köksträdsgårdsbok. Läs mer på farbrorgron.se.

______________


Sponsring
I den nya podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 

Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. 

Vår podcast kommer att finnas på iTunes, Acast och Soundcloud. Sök på Två odlare emellan så hittar du oss där.

Hälsningar


Johannes & Sara

2 kommentarer: