måndag 12 februari 2018

Avsnitt 50 - Spenaten gror!
”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  I veckans avsnitt pratar vi om våra älskade vintersådder och den mycket tidiga spenaten. Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes


HuvudsponsorÖvriga sponsorer


        

2 kommentarer:

  1. Jag vintersådde mycket i fjol och i år ska jag vinterså ännu mer! Zon 6.

    SvaraRadera
  2. Jag känner SÅ igen mig i Saras spenativer och mannens avsaknad av densamma. Jag skulle gärna vilja höra er samtala mer om det här med att odla sin egen lycka. Varför ger det ett sådant välbefinnande? Och när känner ni er som lyckligast i trädgården? Vad på odlingssäsongen gläds ni mest åt? Och när blir ni sådär härligt löjligt fån-glada (förutom spenaten då). Kanske diskutera odlingslycka ur ett filosofiskt perspektiv, eller ur ett evolutionärt?

    SvaraRadera