måndag 29 januari 2018

Avsnitt 48 - En blåsig trädgård

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  Avsnittet handlar om odling i blåsiga miljöer, inomhusodling och bakslag. Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar
Sara & Johannes


HuvudsponsorÖvrig sponsor 

2 kommentarer:

  1. Ni har en mycket intressant pod, men jag har flera gånger tänkt att jag borde sluta lyssna då ni använder svordomar så ofta. Vill inte ha på den så att mina barn hör eftersom jag vill lära dem ett vårdat språk. Jag har ändå lärt mig otroligt mycket om trädgårdsskötsel och er entusiasm smittar av sig. Tack för det! H. Anna

    SvaraRadera
  2. Hej Sara och Johannes,
    Tack för er inspirerande podd (liksom allt annat ni gör). Jag vill kommentera apropå det du tog upp Sara om att du känner någon form av ansvar för andras misslyckanden om de följer dina råd. Jag anser att var och en bär ansvar för vilka råd de följer och sina egna satsningar. Du bedriver inget lärosäte utan är en odlingsinspiratör, det kan du aldrig lastas för. Jag har mycket att lära att ta bakslagen mindre hårt, men jag skulle aldrig klandra någon som skrivit bare sig en bok eller givit mig muntliga råd. Det är ju som ni säger så mycket som spelar in! Håll huvudet högt och fortsätt inspirera oss som inte vågar eller har tid att satsa lika stort liksom dem som gör det. Tack!

    SvaraRadera