måndag 15 januari 2018

Avsnitt 46 - Stratifiering
”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  Lyssna på ett avsnitt om hur vi köldbehandlar våra sådder. Vi samtalar också en del om våra nya bloggar.Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes


HuvudsponsorÖvrig sponsor
1 kommentar:

 1. Hej!
  Tack för mycket trevlig och givande podcast. :)
  Jag lyssnar på er ofta, men har problem att översätta era klimatförhållande till mina, bor i gränslandet mellan zon 5 och 6. Jag är nybörjare i odlingsvärld och min fråga gäller framförallt tidig sådd och hur ni räknar. Min gissning är att jag behöver räkna baklänges från när jag kan sätta växter ute och hur stora de kan vara vid detta tillfälle. Hur lång tid ska jag räkna att ha de "hemma"?
  Tackar på förhand för alla tips :)
  Bunia

  SvaraRadera