måndag 1 januari 2018

Avsnitt 44 - Ny säsong, nya odlingsplaner”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  Lyssna på årets första samtal. Vi summerar året som gått och pratar om våra fröbeställningar. Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes


HuvudsponsorÖvriga sponsorer
2 kommentarer:

  1. När ni pratar om lila sötpotatis så är det tydligen inte bara hjärnan som mår bra utan hela kroppen. Enligt dr Greger i boken Konsten att inte dö.

    SvaraRadera
  2. Man ska tydligen få ut mer skörd om sötpotatisen inte klättrar utan växer med rankor på marken. Exakt varför vet jag dock inte..

    SvaraRadera