måndag 6 november 2017

Avsnitt 40 - Bland vintermorötter och otvättade växthus
”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  Lyssna på ett samtal om konsten att få stora morötter. Avsnittet handlar också om hur vi sår och sköter om vitlök och lök. Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes


Avsnittet sponsras av:


https://www.bokashi.se/2 kommentarer:

  1. De som skall så vitlök i zon 5 och lappland jag hann inte så min inköpta vitlökar i år . Plus det blir första gången jag kommer att så när skall det sås ?

    SvaraRadera
  2. Jag har hört att det går att sätta klyftorna i en kruka och ställa ute om jorden är frusen ute. Det är absolut värt att testa. Jag har satt mina i december fast det är i zon 3...

    SvaraRadera