måndag 31 juli 2017

Avsnitt 29 - Sommarens utflykter, träd och kiss

Börje Borgström visar den gigantiska Lokförare Bergfäldts jätteärt 

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Lyssna på ett samtal om besök vi gjort i andras trädgårdar under sommaren. Avsnittet handlar också nuläget i våra odlingar och vad vi sår just nu.


Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


____________________


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 


Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.


Hälsningar


Sara & Johannes

Vår sponsor i detta avsnitt:

           

1 kommentar:

  1. Hej. Kanon avsnitt som vanligt.
    Angående kisset i hinken så dör med stor sannolikhet bakterierna du tillsätter. Urin får nämligen ett högt Ph värde när det står ett tag. Detta gillar inte de flesta små rackarna. Det finns även experiment att använda urin som hygienisering, just för Ph värdet och den goda tillgången. Ha de gött!

    SvaraRadera