måndag 15 maj 2017

Avsnitt 22 - Förebilder
”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Lyssna på ett samtal om våra inspirationskällor till odlingen och livet. 
Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn. 

Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn. Hälsningar


Sara & Johannes

Avsnittet sponsras av:


bokashi.se


odla.nu

Ange rabattkod: tvåodlare20 för att få 20% rabatt


4 kommentarer:

 1. Ni är ju verkligen mina förebilder och mentorer just nu i trädgården! Tack för att ni är så vänliga och delar med er av era fina tankar också, förutom alla odlingstips som är så roliga att följa.

  SvaraRadera
 2. John seymor: självhushållning?

  SvaraRadera
 3. Nej, Håkan Hallander: husdjur till husbehov.

  SvaraRadera
 4. Ni är de finaste mentorer man kan önska...även om det nu är via sociala medier....så ger ni en närhet, massor med egna och förvärvade kunskaper, experimentlusta och odlingsfrihet genom denna podd och era bloggar....spirande inspiration!! TACK!! /Lotti

  SvaraRadera